top of page
download (2).jpg

Ons verhaal

KAPSALON

VOOR DAMES, HEREN EN KINDEREN

Droomt u al lang van een nieuw kapsel maar weet u zelf niet goed welke coupe u wil of wat echt bij u zou passen? Dan is kapsalon HAAR en Beauty cafe te Testelt zonder twijfel dé plek waar u een afspraak moet maken!

GASTVRIJE EN GEMOEDELIJKE SFEER

Bij HAAR en Beauty cafe wordt u met open armen ontvangen. Wie zin heeft krijgt koffie of thee aangeboden zodat men tijdens de behandeling zeker geen dorst hoeft te lijden.

Alvorens van start te gaan wordt er eventjes gepraat over uw “haarwensen”. Wilt u een korte coupe, een nieuwe kleur of een stijlvol opsteekkapsel? Alles is mogelijk! Wij beheersen de laatste technieken zodat uw kapsel steeds hip en trendy is.

WAAROM KIEZEN VOOR HET HAAR EN BEAUTY CAFE

Een bezoek aan ons kapsalon in Testelt wordt een onvergetelijke ervaring. We zorgen voor een deugddoende hoofdmassage tijdens het wassen, brengen de verzorgende Joico producten aan en voeren daarna de gewenste behandeling uit. Is het eindresultaat niet volledig wat u verwacht had? Geen nood want wij gaan door tot u tevreden bent.

CONTACT

Met al uw vragen kunt u steeds in het salon terecht. U kunt ook meteen een afspraak maken op een tijdstip tijdens de openingsuren die voor u het beste past.

Over kapsalon: Over
bottom of page