top of page
joico%20diervriendelijk_edited.jpg

MEER GLANS EN VOLUME MET JOICO HAARPRODUCTEN

In Het Haarcafé wordt uitsluitend gewerkt met producten van Joico. Dit merk van verzorgings- en stylingsproducten voor uw haar staat garant voor gezond en mooi haar.

SAMENSTELLING

Er wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten om de Joico producten te ontwikkelen. Men stelt zeer hoge kwaliteitseisen en dit ziet u meteen al na het eerste gebruik. Het haar wordt van binnenuit gevoed, gestructureerd en hersteld. Er werden geen proeven op dieren uitgevoerd met deze producten en bovendien bestaan ze enkel uit puur natuurlijke producten.

DIVERSE LIJNEN

De Joico haarproducten die wij gebruiken en verkopen te Testelt maken deel uit van verschillende productlijnen: Joico Hydra Spalsh, Moisture Recovery, Joi Full, Blond Life, Blond Life Violete, Defy Damage, K-Pak, K-Pak Color Therapy, Daily Care. Probeer naast verzorging ook de Joico stylings producten van K-Pak en Joico Style. Joico verzorging en styling geven uw haar daadwerkelijk het resultaat dat ze beloven.

Joico staat eveneens gekend als zijnde “The Healthy Hair Company”.


CONTACT

Wenst u een afspraak te maken of zoekt u een verkooppunt van Joico haarproducten regio Testelt? Kom dan langs bij Het Haarcafé!

Check alvast onze voordelige prijzen en maak meteen een afspraak voor uw haarbehandeling!

Joico: Citaat
bottom of page